Cupcakes

Warme chocolade melk met slagroom cupcakes

0
Please log in or register to do it.

Wat heb je nodig?

Ingrediënten

1 1/2 cup suiker
1 2/3 cup cakebloem
1/2 cup + 1 el cacao poeder
1/4 tl bakpoeder
1/4 tl baksoda
3/4 tl zout
2 eieren
3/4 cup melk
1/3 cup + 1 el plantaardige olie
1/2 el pure vanilla extract
3/4 cup water (kokend heet)
1 spuitbus slagroom (voor de decoratie)

Materialen

1 set cupmaten
1 set maatlepels
2 mengkommen
1 garde
1 mixer
12 vuurvaste koffiekopjes (met bijpassende schoteltjes en lepeltjes)
1 rooster
1 bakplaat
1 caketester

Hoe maak je het?

Cupcake recept

Verwarm de oven voor op 170*C

Zeef de suiker, bloem, cacaopoeder, bakpoeder, baksoda en zout bij elkaar in de mengkom.

Roer de droge ingrediënten nu lichtjes door elkaar en maak in het midden een kuiltje.

Klop met de garde in de andere mengkom de eieren, melk, olie, pure vanilla door elkaar.

Schenk de natte ingrediënten in het kuiltje van de droge ingrediënten en mix de ingrediënten op een gemiddelde snelheid in 5 minuten door elkaar.

Voeg vervolgens op de laagste snelheid het kokende water bij het beslag.

Stop met mixen zodra alle ingrediënten goed vermengd zijn, het beslag is nu vrij dun.

Verdeel het beslag gelijkmatig over de vuurvaste koppen.

Zet de mokken op de bakplaat waarbij je er voor zorg dat er minimaal 5 cm tussen elk kopje zit.

Bak de cupcakes gaar en donkerbruin in 30 minuten of tot de cake tester schoon uit de cupcake komt.

Laat de cupcakes na het bakken met bakplaat en al op het rooster iets afkoelen, net zolang tot je de kopjes met de blote hand veilig kunt vastpakken.

Spuit met de bus slagroom boven op elke kop warme chocolademelk cupcake een dikke toef slagroom!

Oreo Cheesecake cupcakes
Roze koeken cupcakes

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *