Cupcakes Koekjes Recept van de dag Snacks

De zoete happy meal

0
Please log in or register to do it.

Voor de frietjes:

  • 200 gram bloem
  • 150 gram boter
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • mespuntje zout
  • 1 eierdooier

Verwarm de oven voor op 150 graden. Voeg alle ingrediënten in een kom en kneed het deeg met de hand tot een samenhangende bal. Laat het deeg voor een half uur in de koelkast rusten voordat je verder gaat. Rol het deeg uit en snijd het deeg in kleine reepjes zodat het net frietjes zijn. Gevarieerde lengtes zijn prima, want frietjes zijn immers ook niet allemaal dezelfde lengte. Strooi wat suiker op de koekjes en bak de koekjes op een bakplaat in de oven voor 20 a 25 minuten. Snijd de koekjes reepjes doormidden nu ze nog warm zijn (om nog dunnere ‘frietjes’ te maken) en strooi er nog wat suiker overheen.

Kijk op onze site  voor het basisrecept voor cupcakes. Snijd de cupcakes horizontaal in tweeën, zodat je de bovenkant en onderkant van de hamburgerbroodjes hebt. Voor de brownies, kun je ook op onze site kijken voor het basisrecept. (Laat enkel de nootjes eruit). Snijd met behulp van een koekjes uitsteker 24 kleine rondjes uit de brownie, die dienen als hamburger.

Vervolgens maak je de sausjes van botercrème. Kijk weer op onze site voor het basisrecept om botercrème te maken. Zorg dat je drie kommetjes met botercrème maakt, zodat elk kommetje een eigen kleur krijgt. Je hebt dus als extra rode, groene en gele kleurstof nodig. Giet de creme in een spuitzak of een dik plastic zakje, zodat je de creme makkelijk op de brownie kan spuiten. Plaats de brownie op de het onderste broodje en spuit op de brownie de rode botercrème (de ketchup) daarna de gele botercrème (als kaas) en tenslotte de groene botercrème (als sla). Plaats als laatste bovenkant van de cupcake op de rest. Plaats de koekjes in de het frietzakje en de burger in het doosje en serveer.

Schermafbeelding-2012-03-12-om-14.43.24

Chocoladekoek met marshmallow
Banana pops

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *