Chocolade Luxe

Marquise au Chocolate

0
Please log in or register to do it.

Ingredienten

6 lange vingers
225 gr donkere chocolade
25 ml room
25 gr boter
2 eierdooiers
60 gr poedersuiker
1,2 dl cointreau
2 eetlepels cacaopoeder

Bereiding

Bekleed een kleine terrine met plasticfolie. laat de chocolade met de boter au-bain-marie smelten tot een glanzende massa. roer er de dooiers een voor een door, meng dan de gezeefde poedersuiker erdoor en als laatste de cointreau. schik de koekjes op de bodem van de terrine en giet er de chocolademengsel over. laat 1 nacht opsijven in de koelkast. dompel de terrine eventjes in warm water en stort ze op een dienblad. bestrooi met cacaopoeder. met behulp van een chefring kun je ook ronde vormpjes uit de marquise halen. die kan je dan op een wit dessertbord zetten en er cacaopoeder over strooien

Brusselse wafels
Chocolade glaasjes

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *