Chocolade Snacks Tussendoortjes

Twix Karamel Brownies

0
Please log in or register to do it.

Dit recept is voor 24 brownies.

  • 225 gram boter
  • 450 gram kristalsuiker
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 4 grote eieren
  • 175 gram cacao
  • 175 gram bloem
  • 1 / 2 theelepel bakpoeder
  • 1 / 4 theelepel zout
  • 350 gram gesneden Twix-repen
  • 80 ml karamelsaus

Verwarm de oven voor op 180 ° C. Vet een bakvorm met boter of bakspray in.Doe de boter in een middelgrote steelpan op het fornuis. Verhit op matig vuur tot de boter is gesmolten. Haal van het vuur, doe in een kom en roer er suiker en vanille-extract doorheen. Voeg de eieren een voor een toe, goed roeren met een lepel na elk ei. Voeg cacao toe en roer tot het goed gemengd is/ Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en roer tot een mooi mengsel. Doe er de Twix repen in stukken bij. Giet het beslag in de bakvorm.

Giet de karamelsaus voorzichtig over de brownies. Met behulp van een tandenstoker kun je mooie swirls maken! Bak 35-40 minuten of tot de brownies los beginnen te komen van de zijkanten van de bakvorm. Ook een goede test: steek een tandenstoker in het midden van de brownie, als deze er schoon uitkomt, is -ie klaar. Koel de brownies volledig in de bakvorm op een rooster. Afgekoeld? Snijd ze in vierkantjes en serveer. Enjoy!

Chocolade martini's
Krakelingen

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *