Chocolade Recept van de dag

Chocolade glaasjes

0
Please log in or register to do it.

Ingredienten

Voor 4 personen
300 ml. koffieroom
200 gr. beste kwaliteit chocolade (70% vaste cacaobestanddelen)
2 grote eidooiers
3 eetl. cognac of cointreau
20 gr. boter

Bereiding

1. Hak de chocolade klein. Verwarm de koffieroom in een pan met dikke bodem tot het bijna kookt. Haal de pan van het vuur, laat het iets afkoelen. Meng er dan de stukjes gebroken chocolade door.
2. Roer tot de chocolade gesmolten en egaal met de room gemengd is. Klop de eidooiers en de cognac of cointreau erdoor.
3. Laat wat afkoelen en roer dan de boter erdoor tot een smeuïg geheel. Giet de gladde massa in kopjes of glazen. Wat geraspte chocolade kunt u toevoeg als decoratie.

Marquise au Chocolate
Brioche

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *