Koffie

Koffie – duo van chocolademousse

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten

– 50 g suiker
– 400 ml room
– 8 koffie (bonen)
– 8 espresso (kopjes)
– 5 blaadjes gelatine
– 150 ml koffie, sterke
– 100 g chocolade, bittere (gevuld met mokka-room)

 

Bereidingswijze:

1 Voorbereiding:
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Smelt de chocolade boven een warmwaterbad.

Maak koffie.

Warmwaterbad

2
Los de suiker en de goed uitgeknepen gelatine
op in de hete koffie. Roer de koffie door
de chocolade en meng goed. Laat lichtjes
opstijven in de koelkast.

3
Klop de slagroom half stijf. Spatel hem door
het chocolademengsel zodra de mousse begint
op te stijven. Verdeel het mengsel over
de espressokopjes en laat opstijven in de
koelkast. Werk af met een koffieboontje.

Tip:
U kunt ook chocolade met een andere vulling gebruiken.

IJslolly's met verse vruchten
Smoothie van kiwi met druiven

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *