Fruit IJs Nagerechten

IJslolly’s met verse vruchten

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten

100 g appels
100 g banaan
100 g nectarines
100 g aardbeien
1 limoen (sap)
1 eiwit
100 g suikerBenodigdheden:
– ijslollyvormpjes

 

Bereidingswijze:

1
Smelt de suiker in 1 dl kokend water. Laat de siroop afkoelen.2
Maak een fruitsalade van de aarbeien, appel, banaan en nectarines. Pureer twee derde van de fruitsalade met het limoensap.

3
Klop het eiwit stijf en meng het met de vruchtenpuree en met de rest van de fruitsalade.

4
Vul ijslolly-vormen met het fruitmengsel en steek er een houten stokje in. Zet minstens 2 uur in de diepvriezer.

appel kruimel toetje
Koffie - duo van chocolademousse

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *