Chocolade Toetjes

Chocolade Panna Cotta

0
Please log in or register to do it.

ingrediënten

250 ml slagroom
250 ml volle melk
1½ eetlepel vanillepuddingpoeder (vervangt de suiker en de gelatine)
125 g goede pure chocolade (minimaal 70% cacao), fijngehakt
cacaoboontjes of chocoladevlokken voor de garnering
bereiden
Verwarm de slagroom en de melk op laag vuur. Roer het vanillepuddingpoeder erdoor met een garde. Blijf roeren tot het begint te koken. Haal de pan van het vuur.Voeg de chocolade toe en roer met een houten lepel totdat hij helemaal gesmolten is. Schenk de room in de glazen en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Dek af met plasticfolie en zet ten minste 2 uur in de koelkast.

Dien koud op, met cacaoboontjes.

extra benodigd
Plasticfolie
Crêpes met ricotta en Nutella
Chocolade Karamel koeken

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *