Gebak

Nutella Oreo taart

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten voor de taart (ø 25 cm):
 330 g chocolade biscuitmix
 4 eieren
 75 ml water

Ingrediënten voor de vulling & frosting:
 170 g roomboter
 250 g roomkaas (ik gebruikte 1 bakje Philadelphia naturel)
 170 g Nutella chocoladepasta
 4-6 eetlepels poedersuiker
 1 rol Oreo-cookies, fijn gestampt
 Decoratie: parels en een bloemetje

Klop de eieren, water en biscuitmix in een kom met een mixer, eerst 7-8 minuten op de hoogste stand en daarna nog even 2-3 minuten namixen op de laagste stand. Doe het mengsel in een ingevette springvorm, niet voller dan 1/2 of 2/3! En laat hem 35-40 minuten in de oven bakken (ovendeur tussendoor niet openen!) op 175 graden of 160 graden als je een heteluchtoven hebt.

Chocolade Cheesecake met Cappucinoroom
Oreo Mokka Milkshake

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *