Gebak Luxe Recept van de dag

Kitkat M&M taart maken

0
Please log in or register to do it.

KitKat M&M Taart

Kitkat M&M taart

Wat heb je nodig?

– Chocolade of normale cake mix

– Zakje m&m’s

– Nutella (of gewone pasta)

– Zak met kitkats erin

– Kom

– 200 ml water

– Maatbeker

– Boter

– Ronde cake / taart vorm

Stap 1: Doe de cake mix en de 200 ml water in een kom en mix het met een spatel tot een klont vrij beslag. Ik had een cake mix waar alleen water bij hoefde, als je die niet hebt moet je ook de andere ingrediënten die op het pak staan halen. En doe dit dan in de ingevette cake / taart vorm.

Stap 2: Op het pak van de mix stond dat je de cake of in de oven of in de magnetron kon doen. 1 uur in de oven of 8 min op 600watt in de magnetron, ik koos dus voor de magnetron omdat dit sneller was. Op het 2e en 3e plaatjes hieronder zie je hoe de cake weer uit de magnetron kwam.

Stap 3: Draai de cake om als hij in het midden ook hoger is dan aan de rand net als bij mij dan is hij weer gelijk. Dan smeer je de cake helemaal in met pasta (nutella). De zijkant kan je ook doen maar dit gaat best moeilijk.

Stap 4: Haal de kitkats uit de verpakking en snij ze door de midden als je cake niet heel hoog is. Daarna smeer je aan de onderkant een beetje pasta en plak je ze tegen de rand van de cake aan. Zo ga je door totdat je de hele rand hebt. Ik had precies genoeg.

Stap 5: Bestrooi nu de bovenkant van de cake met m&m’s zodat je geen cake meer ziet. Dit was bij mij het hele zakje.

Stap 6: Je kunt er eventueel nog een strikje omheen doen als je dat wilt, net als hierboven. Zet de cake daarna in de koelkast tot dat je er een stuk vanaf gaat snijden. Daardoor word de pasta har en is hij makkelijker te snijden.

Je kan natuurlijk ook gewoon een slagroomtaart kopen en aan de zijkant de Kitkats plakken er de M&M’s erover heen strooien

Brownie in een mok
Gummy Beertjes

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Erg leuk recept ga ik zeker een keer maken!! Welke cakemix heb jij gebruikt?? (Onze oven is kapot dus een cake die in de magnetron gaat is dan handiger ;D) tnx!! Byexx

  • je moet gewoon cakebeslag maken maakt niet uit wat voor soort beslag. meestal is hij dan niet zo hoog en dik dan is de oplossing om gewoon meer beslag te maken.

 2. Ik snap niet helemaal hoe je die cake daartussen moet maken, kan iemand mij dat goed uitleggen?
  groetjes

 3. je kan ook 2 cakes maken en die opelkaar doen, en er een laagje chocola tussen doen 😉

 4. hey,

  wat en hoe maak je dat wat tussen de cake zit????
  please wil iemand reageren want ik heb het nodig voor mijn verjaardag!!

  Alvast bedankt ,

  mvg Anouk