Nagerechten Toetjes

Karamel pudding

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten

6 eetlepels suiker
3 eieren
4 blaadjes gelatine (blanke)
1/2 liter melk
1/2 theelepels buisman of 1 theelepel poederkoffie

De gelatine in koud water zetten. 3 eetlepels suiker in een pan laten smelten totdat deze mooi bruin is. Dan de melk, de buisman of poederkoffie erbij doen en alles laten koken totdat de suiker is opgelost. Alles aflaten koelen. De eieren splitsen en de eierdooiers kloppen met de andere 3 eetlepels suiker en dit door de melk roeren. Alles weer aan de kook brengen. De gelatine uitknijpen en door de melk roeren, totdat deze is opgelost. De eiwitten kloppen en erbij doen en de pudding van het vuur nemen. Alles af en toe roeren totdat de pudding stijf is.

Coca Cola pudding met gebruneerde amandelen
Brusselse wafels

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *