ingrediënten
<td “=””>voor de vulling<td “=””>voor de garnering
voor de crêpes | ||
• | 3 eieren | |
• | 1 eetlepel suiker | |
• | 2 eetlepels bloem | |
• | 1 glas melk | |
• | 30 g boter | |
• | 250 g ricotta | |
• | 2 eetlepels suiker | |
• | 100 g Nutella | |
• | 100 g pure chocolade |
bereiden
Klop de eieren met de suiker en een snufje zout, en voeg de bloem toe die in een kom opgelost is in de melk. Laat het mengsel 30 minuten rusten.
Klop de eieren met de suiker en een snufje zout, en voeg de bloem toe die in een kom opgelost is in de melk. Laat het mengsel 30 minuten rusten.
Vet een koekenpan van 15 cm doorsnede in met een beetje boter, giet er een lepel van het mengsel in en laat de crêpe aan beide kanten bakken. Ga zo door tot het beslag op is.
Meng de ricotta met de suiker en de Nutella tot een glad mengsel. Smeer op iedere crêpe wat van de ricottacrème en vouw hem dan in vieren: eerst dubbelvouwen en dan nog eens.
Smelt de chocolade au bainmarie met 3 eetlepels water.
Leg steeds twee crêpes op een bordje, schenk er chocola over en dien op