Ingredienten:
0,5 liter Coca Cola
0,5 liter geklopte slagroom
2 schepjes suiker
10 blaadjes gelatine
100 g. geschaafde amandelen
slagroom uit een spuitbus
6 bekers
6 rietjes
Voor 6 kinderen
Het maken van de pudding duurt ongeveer 15 minuten en 2 uur laten opstijven.
Bereidingswijze
Hoe ga ik dit nou maken? Klop de slagroom met de 2 schepjes suiker bijna stijf en leg de blaadjes gelatine in koud water, om ze te weken. Doe een een half glas cola in een pannetje en maak dit goed warm. Knijp het water goed uit de gelatine en los de gelatine op in de hete cola. Roer dit goed door elkaar. Giet dit nu bij de koude Coca Cola en roer het er goed door elkaar. Na een paar minuten zul je zien dat de cola dikker begint te worden. Nu de bijna stijf geklopte slagroom, voorzichtig met een lepel door de dikkere cola mengen en alles over de zes bekers verdelen. Zorg dat de rietjes er al in staan. Zet de bekers in de koelkast en laat dit ongeveer 2 uur opstijven. Ondertussen kun je de geschaafde amandelen in een koekepan lichtjes bakken, zodat ze een kleurtje krijgen. Als je deze pudding aan je vriendjes of vriendinnetjes gaat serveren, versier de pudding dan met een beetje slagroom uit een spuitbus en bestrooi dan met gebrande amandelen.