Cakepops Cakes Snoep

Cheesecakepops

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten
Porties: 24
675 gr roomkaas, op kamertemperatuur
150 gr suiker
75 ml zure room
3 eetlepels witte bloem
1 theelepel vanille-extract
1/4 theelepel zout
3 eieren
24 lolly stokjes
280 gr witte chocolade als bedeklaag
4 eetlepels gehakte pure chocolade
4 eetlepels geroosterde geraspte kokos

Bereidingswijze
Voorbereiding: 45 minuten | Bereiding: 55 minuten
1. De oven voorverwarmen op 180° C / gasoven stand 4.
2. Klop de roomkaas en de suiker in een grote kom tot een gladde massa. Meng de zure room erdoor en meng goed, waarbij je de zijkanten van de kom er steeds bijschraapt. Voeg de bloem, vanille en zout toe en meng. Voeg de eieren een voor een toe, goed mengen voordat je elk volgend ei toevoegt. Giet het mengsel in een springvorm (23 cm).
3. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 50 minuten of totdat de randen van de taart goudgeel worden. Laat afkoelen op een rooster gedurende 1 uur, daarna in de koelkast gedruende 3 uur of ’s nachts.
4. Gebruik een mini-ijs schep om ronde ballen van de cheesecake te maken. Rol ze tot 4 cm ballen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Druk een stokje in elke cheesecakebal. Plaats de schaal in de diepvries tot ze hard zijn, ongeveer 30 minuten.
5. Smelt de witte chocolade. Dompel elke cheesecake lolly in de gesmolten chocolade. Dan in een van de bakjes met andere bedeklaagjes. Plaats op vetvrij papier tot de buitenkant hard is. Bewaar in de koelkast totdat ze klaar zijn om te serveren. Overgebleven lolly’s bewaren in de koelkast.

Klein middel of groot?
Snoephuisje zelf maken

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *