Cakepops

Brownie Cakepops

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten
Brownie mix Dr Oetker
hazelnoten (Hoeft niet)
Choco sprinkles
Chocoglazuur
Lolliestokjes
jam of suikermelk


Bereiding

Bak de brownie met of zonder nootjes. Laat de brownie afkoelen. Daarna helemaal verkruimelen en kneed hiervan een deeg. Draai balletjes. Vallen je balletjes uit elkaar dan kan je een eetlepel jam of suikermelk toevoegen. Blijf dit doen, totdat je balletjes niet meer uit elkaar vallen. Plaats de balletjes op een stuk bakpapier. Steek de stokjes erin. Je kan ook een stuk schuimblok gebruiken en daar de lollie’s in steken, zodat de balletjes rond blijven, maar hoe ik het gedaan heb is ondersteboven en ze zijn mooi rond gebleven.

Inplaats lolliestokjes te kopen. Kan je ook de stokjes van ijsjes bewaren. Wassen met een beetje afwasmiddel, afspoelen en laten drogen.

Doe ze in de vriezer voor ongeveer een kwartier. Ondertussen de chocoglazuur opwarmen. Doe dit in een hoge beker. De lollie’s indippen. Zodra je de lollie uit het glazuur trekt, blijf dan draaien en draaien totdat de chocola niet meer druppelt. Paar seconde wachten en dan dippen in je sprinkles of gehakte nootjes. Prik je lollie in een stuk schuimblok, foam of pak een oude schoenendoos. In de onderkant van de schoenendoos prik je gaatjes en dan kan je daar ook de lollie’s insteken. Laat de chocolade glazuur hard worden en smullen maar.

Karamel Cupcakes
Bosbessen Cake pops

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *