Cakes

Arretjescake

0
Please log in or register to do it.

ingrediënten

125 g roomboter
125 g plantaardige margarine
2 eieren
200 g witte basterdsuiker
5 eetlepels cacao
200 g Mariabiscuitjes
bereiden
Smelt de boter en margarine op laag vuur in een steelpannetje. Haal van het vuur.

Klop in een grote kom met de handmixer de eieren met de suiker tot het geheel dik en heel luchtig is. Voeg de cacao toe en roer goed door. Giet hier al roerend de boter met de margarine bij.

Breek de biscuitjes door ze in de verpakking te laten en er met een deegroller (of een wijnfles, een honkbalknuppel of een golfclub) heel hard en vaak op te slaan. Roer de stukjes biscuit door het cacaomengsel.

Bekleed de cakevorm met het bakpapier en schep hier het cacaomengsel in. Strijk de bovenkant met een lepel glad. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

extra benodigd
Handmixer, kleine cakevorm, bakpapier
Gefrituurde banaan
koffie trifle

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *