Nagerechten Toetjes

koffie trifle

0
Please log in or register to do it.

INGREDIËNTEN

  • 1 beker slagroom (250 ml)
  • 1 pot stemgember (450 g)
  • 1/2 el gemalen kaneel
  • 1/2 roombotercake (a 350 g)
  • 200 ml sterke koffie (bijv. AH Perla)
  • 25 g pure chocolade

extra: 
4 whiskey glazen

BEREIDEN

  1. 1. Klop de slagroom stijf met 2 el siroop uit de pot stemgember. Snijd 3 bolletjes gember fijn en meng samen met de kaneel door de room. 2. Snijd de cake in de breedte in 4 plakken. Steek met een whiskyglas een rondje uit de plakken cake en leg in 4 whiskyglazen een plak cake op de bodem. Verkruimel de overgebleven stukken cake. Verdeel de koffie over de glazen en schep de gember­room erop. Bestrooi met de cakekruimels en schaaf er de chocolade over.
Arretjescake
IJspannekoek

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *