Ingrediënten:
2 kopjes mini-marshmallows
¾ kopje chocolade chips
3 eetlepels boter
5 koppen cacao rijst granen
2 (9-inch) ronde taarten
1 blik (16 gram) vanille glazuur
½ theelepel cacaopoeder
Gele kleurstof
10 groene munt blaadjes
1/2 kopje suiker
8 oranje fruit plakjes
½ kopje oranje versier suiker
1 tube (4,25 oz) geel versieren glazuur
2 eetlepels pijnboompitten
Wat je nodig hebt:
Een dienblad
Een broodmes
Een grote, magnetron-proof kom
Waspapier
Schaar of een mes
Voorbereiding van de cake:
Smelt de marshmallows, chocolade chips en boter in een grote magnetronbestendige kom in de magnetron voor ongeveer 45 seconden tot een gladde massa.
Roer de cacao rijst granen tot ze volledig glad zijn.
Stop het in een beboterde vorm en plaats op een vel vetvrij papier.
Snijd de top van een van de taarten naar niveau en gebruik het als bodem van de hamburger of broodje te maken.
zet de bijgesneden taart op een schaal.
Het maken van de taart:
Voeg een paar druppels van de gele kleurstof en het cacaopoeder aan de vanille glazuur te om het een lichtbeige tint te geven.
Spreid een deel van de beige glazuur over de zijkanten en de bovenkant van de bijgesneden taart laag op de schaal en maak glad.
Voor decoratie moet u zelf wat proberen. De beste ingrediënten daarvoor staan boven aan al gemeld..