Ingrediënten voor 12 cupcakes
125 gram roomboter, op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk, op kamertemperatuur
2 ( grote) eieren, op kamertemperatuur
1 theelepel vanille extract
Lemon Icing
165 gram poedersuiker
1 eetlepel verse citroen sap
1 a 2 eetlepels warm water
kleurstof, geel
Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Voeg als laatste de vanille toe en roer alles nog eens goed door.
Topping
Doe de poedersuiker in een middelgrote kom. Voeg nu het water en citroensap beetje bij beetje toe, en roer met een houten lepel tot het geheel een gladde pasta is geworden. Voeg enkele druppels gele kleurstof toe en roer goed door elkaar. Smeer de icing met een spatel of achterkant van een lepel op de afgekoelde cupcakes. Zet de cupcakes even een kwartiertje opzij voordat je de cupcakes serveert.