Cakes Gebak

Sinaasappel Vanille cake

0
Please log in or register to do it.

INGREDIËNTEN

print 4 eieren
print 225 g suiker
print 1 tl vanille-extract
print 100 g bloem
print 150 g boter, gesmolten
print 170 g geschaafde amandelen
print 1 tl bakpoeder
print Voor de topping
print 225 g suiker
print 115 ml water
print 1 vanillestokje, opengesneden
print 1 sinaasappel, geschild en in heel dunne plakken
printExtra: ronde taartvorm ø 20 cm, geen springvorm, ingevet

 

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C. Maak dan eerst de topping: doe alle ingrediënten in een pan en breng zachtjes aan de kook. Verwarm al roerend gedurende 10 min. Haal de sinaasappel uit de pan en bedek de bodem van de taartvorm ermee. Klop in een kom eieren, suiker en vanille door elkaar en voeg dan amandelen, boter, bloem en bakpoeder toe. Schep het mengsel in de taartvorm en bak de taart 40-50

Speculaas mousse
Citroen Soufflé

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *