Chocolade Overig Snacks Tussendoortjes

Pindarotsjes

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten

200 gram chocolade (melk of puur of wit).

125 gram ongezouten pinda′s.

Hulpmiddelen

Vuurvast schaaltje.

klein schaaltje.

lepel.

bakpapier.

Bereidingswijze

Plet met de bolle kant van de lepel in een klein schaaltje de pinda′s.

Doe de chocolade in het vuurvaste schaaltje en zet het in de magnetron.

Zet de tijd op een 0,5 minuten op de halve stand en druk op start.

Haal het schaaltje uit de magnetron en roer met de lepel even door de chocolade.

Herhaal dit enkele keren totdat de chocolade goed gesmolten is.

Doe de pinda?s bij de chocolade en roer dit goed door elkaar.

Zet het schaaltje een 15 minuten in de koelkast om het chocolademengsel iets hard te laten worden.

Leg het bakpapier op een platte ondergrond bv een bord.

Schep met de lepel het chocolademengsel in toefjes op het papier en zet deze terug in de koelkast.

Na een tijdje is de chocolade hard geworden en kan je ze in een mooi schaaltje serveren bij de koffie of thee.

Little Oreo Cupcakes
Italiaanse chocolade truffels

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *