Chocolade Overig Snacks Tussendoortjes

Italiaanse chocolade truffels

0
Please log in or register to do it.

Ingrediënten

  • 175 gram pure chocolade 
  • 2 eetlepel amaretto of sinaasappellikeur
  • 3 eetlepel boter
  • 4 eetlepel poedersuiker
  • 50 gram gemalen amandelen
  • 50 gram geraspte pure chocolade
  • 24 papieren cupjes

 

Smelt de chocolade samen met de likeur au bain marie en roer het goed om te mengen.
Voeg de boter toe en roer tot die gesmolten is. roer de poedersuiker en amandelen erdoor.
Zet het mengsel net zolang in de koelkast totdat je er balletjes van kan draaien.
Maak er 24 balletjes van en zet ze in papieren cupjes en doe de geraspte chocola er over heen. Zet ze dan weer in de koelkast.

Pindarotsjes
Malteser Cupcakes

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *