Tijd: 5 min.
Benodigdheden:
- 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
- 4,5 eetlepels suiker
- 1 ei
- 3,5 eetlepels Nutella
- 3 eetlepels melk
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels cacao-poeder
Bereidingswijze:
Voeg alle ingrediënten toe aan een grote beker en roer alles goed door elkaar. Zorg ook dat je alles op de bodem goed mengt.
Het cakemengsel kan nu de magnetron in op de hoogste stand voor ongeveer 2,5 minuut. Dit kan per magnetron verschillen maar ik had mijn magnetron op 900 watt voor 2,5 minuut.
Als je de nutellacake serveert doe er dan nog een lekkere dot slagroom op en wat chocoladesaus
wow dit moet ik morgen proberen super easy!
hmmm super cool
ik heb het gedaan en het is super makkelijk! de keuken is bij ons een tijdje onbruikbaar en hebben alleen een oude magnetron het ging echt super en we hebben er met zijn 3-en van kunnen doen omdat de helft er ook eens bovenuit kwam!!! het is er best wel makkelijk uit te halen met een vork (of lepel of mes).
Tip: Zet de mok zo ver mogelijk beneden in de magnetron.
ik ga zeker keer proberen
Je moet er geen olijfolie in doen, maar zonnebloemolie, anders is hij echt niet te eten!!!
lukt bij mij perfffff
Jaa lukt perfect is heel lekker, gemaakt met tara 😉
maar moet je er nou olijfolie in doen of zonnebloemolie?