Chocolade Gebak

Chocoladetaart

0
Please log in or register to do it.

Oventemperatuur en baktijd:
Elektrische oven: 160°C
Heteluchtoven: 140°C
Gasoven: stand 3
Baktijd: 55-60 minuten

Ingrediënten:
voor de cake:
1 pak Dr. Oetker Wolken Chocolade
200 ml slagroom
3 eieren
voor de decoratie:
1 zakje Vanillesuiker
1 zakje Klop-fix
25 g suiker
20 g chocolade vlokken puur
250 ml slagroom

Extra nodig:
bakpapier
springvorm 24 cm
mixer met garden
zeefje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor. Bereid de Wolken cake volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Draai de afgekoelde Wolken cake om en verwijder het bakpapiertje. Plaats de taart met de bovenkant naar boven op een groot bord.

Klop de slagroom met Vanillesuiker, Klop-fix en de suiker stevig. Snijd de taart door en vul de taart met de helft van de opgeklopte slagroom.

Bestrijk de bovenkant van de taart met de rest van de slagroom en decoreer de taart met chocolade vlokken. Strooi een klein beetje van de overgebleven poedersuiker over de taart.

Chocolade brownies
Valentijns cupcakes met roosje

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *