Hazelnoottaart met Ferrero Rocher
-
1
taart
-
0
min voorbereiden
-
1:10
uur bereiden
-
0
min wachten
ingrediënten
- 4 eieren
- 1 theelepel poedersuiker
- 200 g boter
- 150 g basterdsuiker
- 200 g gepelde hazelnoten
- 200 g pure chocolade
- 1 pot Nutella (400 g)
- 10 stuks Ferrero Rocher
bereiden
Verwarm de oven voor tot 150 °C. Bekleed een taartvorm van 22 cm met bakpapier.
Scheid eiwit en eierdooiers, en sla de eiwitten stijf met de poedersuiker.
Klop de boter met de suiker licht en luchtig en voeg de eierdooiers toe.
Hak de noten en chocola in de keukenmachine fijn en vermeng dit met het boter-suikermengsel.
Vouw voorzichtig ook het stijfgeslagen eiwit erdoor en doe het beslag in de taartvorm.
Bak de taart in ongeveer 50 minuten gaar.
Bestrijk de hazelnoottaart rijkelijk met Nutella en versier met Ferrero Rochers.
extra benodigd
Taartvorm (Ø 22 cm), bakpapier, keukenmachine.