Chocolade Nagerechten Recept van de dag Snacks Tussendoortjes

Zelf Ferrero Rocher maken

1
Please log in or register to do it.

 

Ingrediënten:

  • 110 gram hazelnoot wafelkoekjes, gecruncht
  • 150 gram hazelnoten
  • 200 gram Nutella pasta
  • 250 gram pure chocolade

 

Maken:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de hazelnoten over de bakplaat (bedekt met bakpapier) en doe deze 10 minuten in de oven zodat ze even knapperig worden en door en door warm zijn. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Wrijf het velletje eraf met een droge theedoek. Snijd de hazelnoten in kleine stukjes.

2. Combineer de gecrunchte wafels en de gehakte hazelnoten. Doe de chocolade pasta erbij en mix het met je handen.

3. Neem 1 volle theelepel van de mix en rol hier een bolletje van. Doe dit tot het beslag op is. Mocht de mix te vloeibaar zijn, zet hem dan even in de koelkast (15 tot 30 minuten) tot het stijf genoeg is om er wel bolletjes van te draaien.

4. Doe de bolletjes 45 minuten in de koelkast om ze wat steviger te laten worden. 
Smelt de pure chocolade en laat hem wat afkoelen. Haal de bolletjes uit de koelkast en doop ze in de gesmolten chocolade totdat ze goed bedekt zijn.
 Laat ze even rusten/hard worden in een ruimte waar het kamertemperatuur is. (Of in de koelkast als het te warm is in de kamer.)

 

Toffee siroop
Chocolade marshmallows met toffee en bacon

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Geliked door

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *