Nu kan je voortaan zoveel snoepen van het deeg als je wilt, want er zitten geen rauwe eieren in.
Chocolate Chip Cookie Dough
- 115 gram boter
- 100 gram lichtbruine basterd suiker
- 140 gram bloem
- snufje zout
- scheutje vanille extract
- 250 gram chocolade chip
- water
Voeg de ingrediënten een voor een in een kom. Roer het door elkaar en voeg elke keer wanneer je een ingrediënt toevoegt een lepel water toe. Doe dit totdat het een dikkere massa is (en op koekjesdeeg lijkt!)
- 215 gram bloem
- 115 gram boter
- 150 gram suiker
- 2 ml vanille extract
- 30 ml water
Roer in een middelgrote kom de boter en de suiker voor ongeveer 3 minuten tot een licht en luchtig mengsel. Voeg daarna de bloem en het vanille extract toe. Roer het door elkaar en voeg elke keer wanneer je een ingrediënt toevoegt een lepel water toe. Doe dit totdat het een dikkere massa is (en op koekjesdeeg lijkt!)
Tip: Ook lekker om met spekjes en fruit te dippen!
Op hoeveel graden moet je de koekjes bakken ?
Je bakt ze niet je eet het zo