Gebak Nagerechten Toetjes

Eierkoektaartje met koffie en chocolade

0
Please log in or register to do it.

Voor 1 mini-taartje

 

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

 

1 kopje sterke koffie*, afgekoeld
3 grote eierkoeken (van de bakker)
250 g mascarpone
2 el slagroom of melk
2 zakjes vanillesuiker
rasp van een halve citroen
50 g Chocoladereep puur*
Koffieboontjes in melkchocolade*

 

Ingredienten met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original product

 

Besprenkel de bovenkant van de eierkoeken met koffie. Meng de mascarpone met de slagroom of melk, de vanillesuiker en het citroenrasp goed door elkaar. Hak de pure chocoladerepen grof en meng dit door de mascarpone. Leg een eierkoek op een serveerschaal en bestrijk deze met 1/3e deel van het mascarpone-chocolademengsel. Leg er de tweede eierkoek bovenop. Bestrijk deze ook met 1/3e deel van het mascarponemengsel. Bedek deze laag met de derde eierkoek en bestrijk deze ook weer met het mascarponemengsel. Decoreer de eierkoektaart met de koffieboontjes in melkchocolade.

IJskoffie
Chocolade macarons

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *