Tijd: 15 min. + circa 12 min. in de oven
Recept voor 16 appelhapjes
Benodigdheden:
- croissantdeeg voor kleine 24 croissantjes
- 1 appel
- 8 eetlepels basterdsuiker
- 1 theelepel kaneel
Bereidingswijze:
Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden. Vervolgens schil je de appel en snijd je deze in ongeveer 16 stukken. Meng het kaneelpoeder met de basterdsuiker in een bakje en verdeel ongeveer 1 theelepel van dit mengsel over 1 plakje van het croissantdeeg.
Leg hier vervolgens het stukjes appel op en rol het op.
Ga zo door totdat het croissantdeeg op is. Leg alle appelhapjes op bakpapier op een bakplaat en zet ze voor ongeveer 12 minuten in de oven. Serveer de appelhapjes als lekker tussendoortje, ontbijt of als dessert met een beetje slagroom en een bolletje ijs erbij.