Chocolade Toetjes

Hemelse Chocolade Mousse

0
Please log in or register to do it.
Ingrediënten
4 eieren
4 eetl suiker
150 gr chocolade (puur of melk)
250 ml slagroom
Bereiding
Smelt de chcolade au bain marie. Splits de eieren en klop het eiwit samen met 3 eetlepels suiker met de mixer stijf. Klop het eigeel samen met 1 eetl suiker luchtig. Roer de gesmolten chocolade door het opgeklopte eigeel. Mix nu ook de slagroom en spatel onder de chocolade-eigeel mengsel. Spatel als laatste het eiwit er door en schenk in 4 glaasjes of in 1 grote kom. Zet ca 3 uur in de koelkast en laat opstijven. Zet eventueel nog een half uurtje in de vriezer als hij niet goed stijf wordt. (Rasp eventueel nog wat chocolade voor de garnering)
Stroopwafel Soufflé
Chocolate Chip Cookies

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Wees de eerste die liked!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *